More

  Headliner Måneskin komt niet naar Lokerse Feesten 2021

  -

  De Lokerse Feesten beginnen in mineur. Headliner Måneskin moest zopas zijn concert afzeggen. De organisatie bekijkt of een alternatief mogelijk is voor donderdag 5 augustus.

  Kersvers winnaar van het Eurovisiesongfestival Måneskin zal niet op de Lokerse Feesten optreden, dat komt door een blessure bij de drummer. De band verspreidde het volgende statement:

  “We are deeply sorry to announce this, but unfortunately we won’t be able to play at the Lokerse Feesten festival on Thursday. Ethan got hand tendinitis and he won’t be able to recover in time to play the gig, he’s ok and he is resting but he needs some time off without playing. We’re very sorry that we can’t be there with all of you and can’t wait to see you and have fun together.”

  Voor de band was de Lokerse Feesten een van de weinige concerten die ze deze zomer hadden moeten spelen. In België zouden ze op 14 augustus ook nog te zien zijn op het Ronquières Festival, al is het onduidelijk of deze show zal doorgaan. In augustus worden ze ook nog verwacht op het Poolse Open’er Park, een Tsjechisch festival en in september op het Nederlandse Paaspop.

  Tickethouders

  Wie een ticket had voor het concert van Måneskin op donderdag 5 augustus wordt de komende dagen via e-mail gecontacteerd. De tickets zullen worden terugbetaald. De festivalorganisatie bekijkt of een alternatieve programmatie mogelijk is.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie