More

  Harry Potter keert (even) terug naar de bioscoop met heruitzending ‘Harry Potter en de Steen der Wijze’

  © Warner Bros. Pictures

  Harry Potter keert (even) terug naar de bioscoop met heruitzending ‘Harry Potter en de Steen der Wijze’

  -

  Harry Potter komt terug naar de bioscoop! Of voor even dan, want vanaf 22 november kan je gaan kijken naar een heruitzending van Harry Potter en de Steen der Wijze.

  Op 21 november vieren Harry Potter-fans feest, want het zal dan precies 20 jaar geleden zijn dat Harry Potter en de Steen der Wijze in première ging in ons land. Om de verjaardag te vieren brengt Warner Bros. Pictures de film tijdelijk terug naar de bioscoop. Het zal bovendien niet zomaar een heruitzending van de legendarische film zijn, want aansluitend is er 15 minuten bonusmateriaal te zien.

  In Harry Potter en de Steen der Wijze maakten we voor het eerst kennis met Harry Potter (Daniel Radcliffe) en zijn vrienden (Emma Watson, Rupert Grint). Wanneer Harry op een dag te horen krijgt dat zijn ouders machtige tovenaars waren, krijgt hij een uitnodiging om te studeren aan de Zweinstein Hogeschool voor Hekserij en Tovenarij. Het is het begin van het avontuur van zijn leven.

  De Harry Potter-films waren een enorm succes. Bijna 10 miljoen bezoekers trokken in de loop der jaren naar de bioscoop. Meer informatie over de hervertoning via www.kinepolis.be.

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer