More

  Hangar trekt naar het strand van Knokke-Heist voor twee unieke openluchtshows

  -

  Wie zin heeft in een goed feestje in een zomerse setting moet op 16 en 17 augustus op het strand in Knokke-Heist zijn. Hangar, de organisatie achter elektronische muziekevenementen, trekt deze zomer naar het strand met het concept: ‘Hangar On The Beach’ voor twee unieke openluchtshows met drie topnamen; Gerd Janson, HUNEE en Colyn.

  De populaire Duitse house & disco artiest Gerd Janson en de Duits-Koreaanse eclectische HUNEE zullen er optreden op vrijdag 16 augustus, de Nederlandse melodic techno-ster Colyn zal de show op zaterdag 17 augustus voor zijn rekening nemen. In totaal zijn er 8000 mensen welkom, om in een unieke setting bij zonsondergang omgeven door de duinen en de zee een fantastische avond te beleven.

  Over Hangar

  Hangar is een concept van 3 jonge Brusselse vrienden die elektronische muziekevenementen organiseren, steeds op spectaculaire locaties met sterke kwalitatieve line-ups en uitmuntende producties. Zo waren er in 2024 al events in onder andere Costa Rica, Portugal en Spanje. Ook op 14 en 15 augustus zijn er twee shows voor het Koninklijk Paleis van Brussel met Tale Of Us en Boris Brejcha.

  Praktisch

  De twee shows spelen zich af op 16 en 17 augustus op het evenementenstrand (KH Summercamp) in Knokke-Heist, telkens van 14 uur tot middernacht. Tickets & info via www.thehangar.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie