Guns N’ Roses headliner op zondag Pinkpop 2020

Het Nederlandse Pinkpop kondigde vandaag een nieuwe naam aan. Zo zal Guns N’ Roses, één van ’s werelds best verkopende bands aller tijden,voor het eerst naar Landgraaf agzakken! De band is headliner op zondag 21 juni.

Guns N’ Roses komt naar Pinkpop 2020. Mét bandleden van het eerste uur Axl Rose op zang en piano, Slash op gitaar en Duff McKagan op bas, en daarnaast Dizzy Reed (toetsen), Richard Fortus (gitaar), Frank Ferrer (drums) en Melissa Reese (toetsen). Dat wordt genieten met hits als Sweet Child O’Mine, Paradise City, Welcome To The Jungle, November Rain, Live And Let Die en nog veel meer moois uit hun 35-jarig bestaan.

Met de terugkeer op het nest van verloren zonen Slash en Duff McKagan begin 2016, verdwenen de plannen voor een opvolger van Chinese Democracy in de ijskast. Guns N’ Roses begon liever aan de bijzonder succesvolle ‘Not in This Lifetime…’ Tour, die tot op heden voortduurt. Een fraaie en uitgebreide heruitgave van debuutalbum ‘Appetite For Destruction’ kwam er wel tussendoor en in februari 2019 verklaarden Slash en Duff in de Amerikaanse pers dat de band toch aan een volgend album was begonnen. Nieuwe nummers of niet, deze legendarische rockband is de headliner op de derde festivaldag van Pinkpop 2020!

De 51e editie van Pinkpop vindt plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020 op Megaland in Landgraaf en kaarten zijn te koop via www.ticketmaster.nl.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in