More

  Guga Baúl wint eerste duel in ‘BEAT VTM’: olieworstelen

  Advertentie

  -

  8 bekende en 8 onbekende Vlamingen nemen het de komende weken, in ‘BEAT VTM’, tegen elkaar op in evenveel spannende uitdagingen. Vanavond was het de beurt aan Guga Baúl om het op te nemen tegen de 29-jarige Sander in een partijtje olieworstelen. 

  100 dagen lang mochten Guga en tegenstander Sander zich voorbereiden op het olieworstelen. De ingrediënten van dit spel: een lederen broek, een grasmat, kracht en vooral héél veel olijfolie. De 29-jarige Sander uit Bilzen trok aan het kortste eind en verloor het in twee duels van Guga.

  Gevaarlijk

  Guga en Sander ontdekten meteen dat het olieworstelen niet alleen een glibberige en bij momenten erg intieme bedoening is, maar ook een bikkelharde sport. Al na de eerste trainingen werd duidelijk dat ze hier niet ongeschonden zullen uitkomen. Zo geraak Sander geblesseerd aan de nek en heeft Guga last van zijn duim en ribben. Onder begeleiding van veteranen in de worstelsport Raymond en Alfons werken ze toe naar hun finaleduel, dat op een idyllische plek in Turkije werd uitgevochten.

  Guga winnaar eerste uitdaging

  Drie wedstrijden mochten de heren gebruiken om de winnaar te bepalen, maar al na twee partijtjes kon Guga zich tot winnaar bekronen. In een flits van onoplettendheid van Sander kon Guga zijn tegenstander opheffen en de eerste uitdaging winnen. Volgende week zien we of Kürt Rogiers in zijn opdracht is geslaagd: kapper worden.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer