More

  Grote wissels bij Qmusic: Nieuw duo in avondspits en Wim Oosterlinck naar Willy

  Advertentie

  -

  Veel wissels dit najaar bij Qmusic. Zo verhuizen Maarten en Dorothee naar de ochtend. De avondspits zal ingevuld worden door het nieuwe duo Sam De Bruyn en Vincent Fierens. Wim Oosterlinck verlaat de zender en gaat naar Willy.

  Vanaf het najaar staat Vlaanderen elke weekdag op met een vertrouwd Qmusic-duo: Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Voordien waren zij te horen in de avondspits tussen 16 en 19 uur. “Samen radio maken is het mooiste wat er is. De voorbije jaren hebben we de energie van alle luisteraars met plezier bijgetankt na een lange werkdag. Nu gaan we hen de energie geven die ze nodig hebben aan het begin van hun werkdag of terwijl ze de ochtendrush trotseren. We hebben er allebei enorm veel goesting in”, aldus Maarten en Dorothee.

  In de avondspits zal er een gloednieuw duo te horen zijn: Sam De Bruyn en Vincent Fierens. Beide radiomakers zullen van 16.00 tot 19.00 terugblikken op het nieuws van de dag, geheel op hun eigen manier. “Een jong veulen en een ervaren knol hebben elkaar gevonden op de radio”, lachen Sam en Vincent. “Al verschillen we soms eens van mening, dat we samen heerlijk gestoorde radio zullen maken, daar zijn we het al een tijdje over eens. We kijken er dan ook ontzettend naar uit om samen met onze luisteraars elke werkdag af te kunnen sluiten met een lach.”

  Wim Oosterlinck presenteert de ochtend bij radiozender Willy

  Wim Oosterlinck die verlaat na 14 jaar Qmusic en verhuist naar radiozender Willy, daar zal hij de ochtendshow presenteren. “Ik ben blij en trots dat ik het ochtendprogramma op Willy ga opstarten en presenteren. Dankjewel aan alle luisteraars en collega’s van Qmusic voor 14 jaar plezier. Nu ga ik snoeihard voor een nieuwe uitdaging. Binnenkort ben ik een fiere Willy”, vertelt Wim. Daarnaast zal hij ook het radiotalent binnen DPG Media coachen. Inge De Vogelaere, die tot dit seizoen in de ochtend te horen was, krijgt een ander plek in het programmaschema. Dat zal later worden bekendgemaakt.

  © Qmusic
  BronQmusic
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer