More

  Groovy R&B in popjasje op nieuwe single ‘This Road’ van Ayla Dunes (ft. Amazumi)

  Advertentie

  -

  Muziek van eigen bodem ondersteunen, dat blijven we de komende tijd doen. Binnenkort kiezen we iedere week een artiest via VI.BE. Inschrijven kan via hierThis Road van Ayla Dunes en Amazumi is vandaag onze NXTPOP Must Discover.

  Dunja Mees begon haar carrière in een bluesband. Ze studeerde Jazz aan de Antwerpse Pop-studio en volgde conservatorium voor zang. In 2014 schopte ze het zelf tot de finale van The Voice van Vlaanderen. Acht jaar later komt de voorspelling van jurylid Regi Penxten stilaan uit: Dunja wacht een mooie toekomst.

  R&B in popjasje

  Onder haar artiestennaam Ayla Dunes bracht ze in september single Lovelife uit. De song deed het goed met onder andere airtime op Radio 1 en Radio 2. Met nieuwe single This Road schakelt ze nog een versnelling hoger. Verwacht heerlijke, groovy R&B in een popjasje. Warme, dansbare muziek gemaakt voor de mooie zomerdagen.

  Voor de song werkt ze samen met producers Emile Ryckebusch en Erik Rico, maar ook met de Brits-Nepalese zangeres en rapster Amazumi. “We hadden meteen een persoonlijke en muzikale klik. Wat Ayla zei, was voor mij erg herkenbaar. Als je lang op één bepaalde plek of in één bepaalde relatie blijft hangen, kan je onrustig worden, waardoor je er alles aan gaat doen om te ontsnappen aan dat verstikkend, routineuze gevoel. Daarover gaat ‘This Road’, een song die Ayla al een tijdje geleden schreef en waar ik me helemaal kan in vinden”, legt Amazumi uit.

  Check single ‘This Road’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer