More

  ‘Gone’, de nieuwe, meeslepende single van The Haunted Youth

  Advertentie

  -

  The Haunted Youth  heeft een nieuwe single uitgebracht. Gone is een nummer waar een vleugje mysterie in verschijnt en je laat wegdromen en genieten van de muziek. Het is de nieuwe single van De Nieuwe Lichting winnaar 2021, dit nummer mag dus ook zeker niet ontbreken in je afspeellijst.

  The Haunted Youth is de Hasseltse band rond Joachim Liebens. Naar aanloop van hun nieuwe album, genaamd Gone, hebben ze dit nummer uitgebracht. Gone is nog maar de derde single die ze hebben uitgebracht maar is opnieuw een nummer dat blijft hangen. Ze beschrijven hun stijl als psych pop, dream pop en schoegaze. Het dromerige hoor je terug in hun muziek, en ook in hun nieuwste single.

  Gone is een nummer dat je in een rustige sfeer brengt. Het nummer laat je verdwijnen in de zachte stem van Liebens. De vocals die zich meer op de achtergrond begeven zorgen voor een andere ervaring van muziek en de gitaarsnaren die telkens naar boven komen blijven in je hoofd nazinderen. Het is een nummer dat je wilt luisteren met een kop warme chocolademelk in je hand.

  Kortom: Gone is een zacht en flowy lied, dat je meesleept en je laat genieten. Wij zijn alvast fan!

  Check de single

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer