More

  Goed nieuws voor ‘Lupin’-fans: opnames seizoen 3 gestart

  © Emmanuel Guimier / Netflix

  Goed nieuws voor ‘Lupin’-fans: opnames seizoen 3 gestart

  -

  Très fantastique nieuws voor de fans van hitserie Lupin: de opnames voor het nieuwe seizoen zijn gestart in Parijs. Dat laat hoofrolspeler Omar Sy zelf weten via zijn sociale media. Ook Netflix deelde de foto om het nieuws te bevestigen.

  Een selfie met op de achtergrond de Eiffeltoren, zo laat Omar Sy weten dat de opnames begonnen zijn. De Fransman zal terug in de huid van Assane Diop kruipen, de galante dief die geïnspireerd werd door Arsène Lupin uit de verhalen van de Franse schrijver Maurice Leblanc. “Het voelt goed om thuis te zijn”, schrijft Sy bij de foto.

  Naast Diop (Omar Sy) zullen ook Claire (Ludivine Sagnier) en de zoon van Diop, Raoul (Etan Simon), terugkeren in het derde seizoen. Eventuele nieuwe castleden zijn nog niet bekendgemaakt.

  Wanneer te zien?

  Lupin is één van de grootste internationale hits van Netflix ooit. Het eerste seizoen zou meer dan 70 miljoen keer bekeken zijn in de eerste 28 dagen. Alleen Squid Game deed nog beter. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn, is nog niet geweten. Het eerste seizoen verscheen in januari 2021, terwijl het tweede seizoen in juli 2021 verscheen. Wij kunnen alvast niet wachten!

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer