More

  Gloria Monserez zal An Lemmens vervangen tijdens The Voice van Vlaanderen 2022

  © VTM

  Gloria Monserez zal An Lemmens vervangen tijdens The Voice van Vlaanderen 2022

  -

  Gloria Monserez zal An Lemmens vervangen tijdens The Voice van Vlaanderen. Lemmens beviel vorige week van haar tweede kindje. Monserez zal samen met Aaron Blommaert de show (tijdelijk) presenteren. 

  An Lemmens is afgelopen week voor de tweede keer mama geworden. Om te kunnen genieten van haar moederschapsrust zal ze een tijd niet op televisie te zien zijn. An was volop bezig met de opnames van het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen. Daardoor zullen de Knock-Outs en de Battles door VRT-gezicht Gloria Monserez gepresenteerd worden. Gloria is bekend van onder meer haar werk voor Studio Brussel en Ketnet. De Blind Auditions zijn reeds opgenomen dus daarin is Lemmens wel nog te zien. Ook voor de liveshows, die pas in het najaar doorgaan, maakt An haar opwachting.

  “Ik ben ongelooflijk dankbaar voor deze kans en zeer vereerd dat ik voor even in de voetsporen van An Lemmens mag treden”, zegt Gloria. “Ik beloof haar plechtig dat haar ‘The Voice-kindje’ in goede handen is bij mij (lacht).” Voor Gloria zal het de eerste keer zijn dat ze een showprogramma zal presenteren. Ze zal bijgestaan worden door Aaron Blommaert die backstage de sfeer bij de kandidaten opsnuift.

  Meer nieuwigheden

  In het nieuwe seizoen zijn er nog meer nieuwe gezichten. Bazart-frontman Mathieu Terryn zal zijn televisiedebuut maken. Ook Jan Paternoster, Koen Wauters en Natalia zijn te zien in het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen. De show verschijnt dit najaar op VTM.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer