More

  Gladiolen uitgesteld naar 2021: affiche met o.a. Compact Disk Dummies en Goose blijft behouden

  Advertentie

  -

  Gladiolen, dat is het festival uit Olen, zal dit jaar niet doorgaan. Dat maakte de festivalorganisatie bekend. Het festival ging normaal door op 29 en 30 mei 2020, maar wordt verschoven naar 21 en 22 mei 2021. De affiche blijft behouden.

  “We stellen de gezondheid van onze festivalgangers, medewerkers en artiesten voorop. De piek van de coronacrisis is momenteel nog niet bereikt”, aldus de festivalorganisatie in hun nieuwsbrief. Het organiseren van een festival houdt tal van samenkomsten in met medewerkers, vrijwilligers, partners en toeleveranciers.

  Omdat Gladiolen georganiseerd wordt door een groep vrijwilligers zal het festival niet naar het najaar verschoven worden: “Naast onze gezinslevens en werksituaties, is de organisatie van het festival een hobby. En een geweldig plezante dan nog! Net daarom is het festival verplaatsen naar het najaar geen optie. Dit zou een overlap creëren met de voorbereidingen van de editie van 2021.” 

  Affiche blijft behouden in 2021

  Daarom zal het festival naar 21 en 22 mei 2021 verschoven worden. Tickethouders behouden hun ticket voor 2021, dat zal ook zo zijn voor reeds aangekochte drank-, en eetbonnen. De organisatie zal daarvoor nog verdere instructies uitsturen. Ook de line-up wordt behouden: alle bands en dj’s die aangekondigd waren, zullen in 2021 op de affiche prijken. Dat waren o.a. Compact Disk Dummies, De Kreuners, Gestapo Knallmuzik en Goose Nonstop.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer