More

  Gladiolen Oogst organiseert concerten met Zwangere Guy, Ruben Block en Average Rob (+ win een duoticket)

  Gladiolen tijdens een normale editie / © Gladiolen

  Gladiolen Oogst organiseert concerten met Zwangere Guy, Ruben Block en Average Rob (+ win een duoticket)

  -

  Eind augustus kan je in Olen terecht voor vijf dagen muziek. De festivalorganisatie achter Gladiolen organiseert Gladiolen Oogst, een kleinschaligere editie die zonder coronamaatregelen zal doorgaan. Onder andere Zwangere Guy, Ruben Block en Average Rob staan op de affiche. Wij mogen 2×2 duotickets weggeven.

  Normaal gezien kan je eind mei in het Kempense Olen terecht op Gladiolen. Het festival is traditioneel de aftrap van het Belgische festivalseizoen, maar door de pandemie kon dat dit jaar opnieuw niet doorgaan. Niet getreurd, dacht de organisatie, want ze kwamen met een alternatief festival op de proppen. Eind augustus organiseren ze namelijk vijf concertdagen, waar iedere dag 2.000 festivalgangers terechtkunnen.

  Zo zullen ze op dinsdag 24 augustus Bart Peeters verwelkomen. Op woensdag 25 augustus zorgt Kapitein Winokio voor een familienamiddag, ’s avonds is het de beurt aan de Belpop Bonanza Kempen Quiz.

  Donderdag 26 augustus zal voor velen de hoogdag zijn met concerten van Zwangere Guy, Froukje, Aili en Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob. Vrijdag 27 augustus is het de beurt aan Les Truttes, De Mens en Tijs Vanneste. Op zaterdag 28 augustus sluiten ze af met de gitaren van Ruben Block, High Hi, The Haunted Youth en The Yummy Mouths.

  COVID Safe Ticket

  Wie het festival wenst te bezoeken zal een COVID Safe Ticket moeten voorleggen. In ruil moeten er op het festivalterrein geen afstandsregels gerespecteerd worden. Ook mondmaskers hoeven op het festivalterrein niet gedragen te worden. Tickets voor het festival zijn nog steeds beschikbaar.

  Woensdag 25 augustus

  Donderdag 26 augustus

  Vrijdag 27 augustus

  Zaterdag 28 augustus

  Win duotickets

  Wil jij graag eens naar Gladiolen Oogst? Geen zorgen, want je kan bij NXTPOP duotickets winnen voor de festivalavond op donderdag 26 augustus met Zwangere Guy, Froukje, Aili en Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob. Ook voor de festivalavond op zaterdag 28 augustus met Ruben Block, High Hi, The Haunted Youth en The Yummy Mouths geven we duotickets weg.

  Wil je deelnemen aan de wedstrijd? Like eerst en vooral onze Facebook-pagina en onze Instagram. Stuur een mailtje met je naam, screenshots van beiden likes (Facebook en Instagram) en je voorkeursdag (donderdag of zaterdag) naar wedstrijd@nxtpop.be en geef een antwoord op deze vraag: hoeveel deelnemers zijn er aan deze wedstrijd op de afsluitdatum? De wedstrijd loopt tot zaterdag 21 augustus, 18 uur.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie