Geen Werchter Boutique pop-up, maar Sportpaleis met Billie Eilish: “Negatief advies federale politie”

Er komt dan toch geen zevende festivaldag op het Festivalpark in Werchter. Het eenmalige Werchter Boutique pop-up met Billie Eilish ging normaal gesproken door op 19 juli, maar wordt door een negatief advies van de federale politie verplaatst naar het Sportpaleis.

Billie Eilish werd met grote trots aangekondigde als headliner voor eenmalig extra event: Werchter Boutique pop-up. Vandaag maakte organisator Live Nation bekend dat er door een negatief advies van de federale politie het event verplaatst wordt naar het Sportpaleis. Datzelfde weekend vinden namelijk ook Tomorrowland en Dour Festival plaats. Het is om productionele redenen niet mogelijk het festival naar een andere datum te verplaatsen. Werchter Boutique pop-up wordt geannuleerd. Tickets zullen worden terugbetaald.

Billie Eilish, de aangekondigde headliner van Werchter Boutique pop-up, wil haar fans niet teleurstellen en komt volgende zomer alsnog naar België. In het kader van de Where Do We Go? World Tour treedt ze op zondag 19 juli op in het Antwerpse Sportpaleis. FINNEAS zal aantreden als opening act.

Fans die een ticket voor het concert van Billie Eilish in Werchter op zak hadden, krijgen toegang tot een exclusieve presale op vrijdag 6 december vanaf 10u. Zij kunnen zich dus voor de start van de algemene ticketverkoop van een ticket voor het concert in Antwerpen verzekeren. Link naar de presale en persoonlijke code worden vandaag via e-mail aan elke Werchter Boutique pop-up ticketkoper bezorgd.

Geen extra festivaldag in Werchter

Door het annuleren van Werchter Boutique pop-up zullen er dus toch geen zeven festivaldagen georganiseerd worden in het Festivalpark. Naast Rock Werchter wordt namelijk reeds Werchter Boutique en TW Classic georganiseerd. Het gemeentebestuur van Haacht maakte eerder bekend niet open te staan voor een zevende festivaldag in hun gemeente. Mogelijk heeft een geweigerde vergunning of een tegenvallende ticketverkoop meegespeeld in de wijziging voor Eilish.

De ticketverkoop voor het concert van Billie Eilish in Antwerpen start op zaterdag 7 december om 10u via proximusgoformusic.be en teleticketservice.com.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in