More

  Geen Q-Beach House, maar wel Q-Hotspot in Oostende

  Advertentie
  Advertentie

  -

  Net zoals de afgelopen jaren strijkt Qmusic deze zomer neer in Oostende. Ditmaal trekken ze niet naar het strand, maar wel naar het Maria Hendrikapark in de stad. Vanaf 6 juli maken de Q-dj’s er iedere dag tussen 6 en 22 uur radio.

  Door het coronavirus zijn ook de plannen van Qmusic stevig gewijzigd. Normaal gesproken staat de radiozender iedere zomer met zijn Q-Beach House op het strand van Oostende, maar dat zullen ze dit jaar niet door. De radiozender zet zes weken lang de Q-Hotspot neer in het Maria Hendrikapark in Oostende. De Qmusic-dj’s maken er vanaf maandag 6 juli, elke dag van 06.00 tot 22.00, radio. De radiozender werkte de voorbije weken intensief samen met de stad Oostende en daaruit kwam het idee van de Q-Hotspot. 

  “Van het strand naar het groen, we maken ons eigen Hyde Park in Oostende deze zomer. En zo is er meer plaats op het strand voor de zonnekloppers”, lacht Qmusic-dj Vincent Fierens. Vincent maakte vanmorgen samen met Q-collega Sam De Bruyn en burgemeester van Oostende Bart Tommelein de zomerplannen bekend in de ochtendshow op de plek waar de Q-Hotspot doorgaat.

  De radiozender stuurt deze zomer ook Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Jolien Roets op pad doorheen Vlaanderen om de hotspots van de luisteraars te ontdekken en op die locatie elke dag twee uur live radio te maken tijdens het apero moment. “Zonovergoten terrassen, een ongerept plekje in een avontuurlijk bos, bij iemand thuis of een toffe werkplek. We zijn benieuwd naar hoe onze luisteraars hun zomer doorbrengen en welke plaatsen hotspots zijn. Iedereen kan zijn vakantietip delen en zo ontdekken we samen de verborgen parels in ons land”, vertelt Sam.

  Films, livemuziek en Q-Bubble

  Naast live radio valt er nog heel wat anders te beleven op de Q-Hotspot. Zo zijn er elke dinsdag Movie Nights in samenwerking met het Filmfestival Oostende, dompelen verschillende topartiesten de luisteraars elke vrijdag onder in het zomergevoel met live optredens tijdens de Music Nights en maakt iedereen kans op een unieke overnachting in de Q-Bubble.

  Om ervoor te zorgen dat niemand iets hoeft te missen van de Q-Hotspot, is er een continue livestream te zien op alle kanalen van Qmusic. Wie niet genoeg kan krijgen van de zomerse sfeer kan vanaf 29 juni ook 24 op 24 luisteren naar ‘Q-Summer’. Te beluisteren via Qmusic.be en in de Q-app.

  BronQmusic
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie