More

  Geen concerten in Sportpaleis, Lotto Arena en Vorst Nationaal tot eind maart

  Advertentie

  -

  Er zullen tot 31 maart geen concerten plaatsvinden in het Sportpaleis, de Lotto Arena en het Brusselse Vorst Nationaal. Daarmee volgt de Sportpaleis Group de aanbeveling van de overheid op om geen massabijeenkomsten van meer dan 1.000 mensen indoor toe te laten.

  Dinsdag werden de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus versterkt. Opvallend was de aanbeveling om indoorbijeenkomsten van meer dan 1.000 personen te verbieden. De uiteindelijke beslissingsbevoegdheid lag bij de provinciegouverneurs en de betrokken burgemeesters. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) uitte zich dinsdagavond erg kritisch op de aanbeveling en leek niet te willen ingaan op de aanbeveling tot verbod van de federale overheid.

  De CEO van de Sportpaleis Group, Jan Van Esbroeck, maakte vandaag zelf bekend dat in hun betrokken zalen geen concerten zullen plaatsvinden tot 31 maart. De Antwerpse gouverneur Cathy Berx meldde eerder dat ze de aanbeveling zou toepassen.

  Getroffen concerten

  Er stonden heel wat concerten op het programma van de betrokken zalen. Check zeker de website van de betrokken zaal voor de laatste informatie. Het is ook mogelijk dat de capaciteit beperkt zal worden, waardoor het evenement toch doorgaat. De komende dagen stonden o.a. Rampage (Sportpaleis), Avril Lavigne (Vorst Nationaal) en The Script (Vorst Nationaal) op het programma.

  Een aantal concerten zullen verplaatst worden, dat zijn: (AB, 11/03), Tove Lo (AB, 16/03), Avril Lavigne (Vorst Nationaal, 18/03), The Script (Vorst Nationaal, 19/03), Agnes Obel (Koninklijk Circus, 23/03) en Elbow (Vorst Nationaal, 25/03). De tickets blijven ook op de nieuwe datum geldig.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer