More

  Geen 4, maar 5 coaches in nieuw seizoen ‘The Voice van Vlaanderen’: Laura Tesoro pikt afvallers op

  Advertentie

  -

  ‘The Voice van Vlaanderen’ ziet er dit jaar iets anders uit. Zo zal Laura Tesoro de vijfde coach zijn in de online spin-off ‘The Voice Comeback Stage’ op VTM GO. Daarin pikt ze afvallers op.

  Koen Wauters, Niels Destadsbader, Tourist LeMC en Natalia krijgen vanaf vrijdag het gezelschap van een vijfde coach: Laura Tesoro. Ze zal in een exclusief, digitaal VTM GO-programma kandidaten oppikken die de andere coaches hebben laten schieten. Laura zal dus niet bij de andere coaches zitten, maar volgt de optredens vanuit de backstage in het geheim mee. 

  Laura zal doorheen de verschillende rondes afvallers oppikken en met hen een gelijkwaardig parcours doorlopen. De andere vier coaches denken dus best twee keer na voor ze iemand laten schieten, want Laura kan ermee gaan lopen. Laura vervoegt de andere coaches vanaf de liveshows met haar klaargestoomde talenten. “Voor de allereerste keer in de geschiedenis van The Voice krijgen niet-gekozen of afgevallen talenten een tweede kans!”, legt Laura uit.

  “Backstage volg ik alle optredens met argusogen mee en kan ik kandidaten oppikken die de andere coaches hebben laten wegglippen. Tijdens de Blinds heb ik alvast één groot voordeel, want die zijn voor mij allesbehalve blind. En ook de kandidaten van de andere coaches blijf ik doorheen het hele traject in het oog houden. Als die tijdens de Knockouts of de Battles afvallen, dan heb ik nog plekjes in mijn team om hen op te pikken. Ik neem kijkers graag mee tijdens mijn zoektocht naar mijn topteam in The Voice Comeback Stage op VTM GO. En wie weet wint iemand uit mijn team, die eerder afviel, uiteindelijk The Voice wel… I’m in it for the win!”, vult ze aan.

  De andere vier coaches denken dus best twee keer na voor ze iemand laten schieten, want Laura kan ermee gaan lopen. Laura vervoegt de andere coaches vanaf de liveshows met haar klaargestoomde talenten. De afleveringen van The Voice Comeback Stage zijn meteen na elke aflevering van The Voice van Vlaanderen te bekijken op VTM GO.

  Bekijk de onthulling van Laura Tesoro hier

   

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer