More

  Froukje brengt in maart nieuwe EP ‘Uitzinnig’ uit

  Froukje brengt in maart nieuwe EP ‘Uitzinnig’ uit

  -

  De 20-jarige Nederlandse zangeres Froukje brengt haar nieuwe EP ‘Uitzinnig’ uit op 18 maart. Op Instagram deelt de albumcover. De plaat is ook te koop op vinyl. 

  De Hollandse Froukje Veenstra brak als achttienjarige door in 2020 met haar debuutsingle Groter dan ik, die gaat over de klimaatverandering. Haar tweede single Ik Wil Dansen werd Song van het Jaar in Nederland. Daardoor is haar doorbraak definitief en kroont ze zich als de belofte van de alternatieve Dutchpop.

  Nieuwe EP

  Haar tweede EP Uitzinnig komt uit op 18 maart. Veel is nog niet geweten, maar in een filmpje op Instagram geeft ze alvast meer uitleg over de albumcover, die er dromerig uitziet. “Een hotel is voor mij een plek die tussen m’n normale leven en het podium inzit. Na een prestatie kan je er ontspannen, maar het is niet thuis”, legt Froukje uit. Of haar nieuwe EP het succes van haar eerste ‘Licht en Donker’ in 2021 kan evenaren, valt af te wachten. Die was goed voor meer dan 15 miljoen streams en werd de nummer-1-positie in Apple Music. 

  De vinylplaat van Uitzinnig is nu al te pre-orderen.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Froukje (@froknroll)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer