From Outer(s) space

© Sara Maroye

Deze Belgische band brengt je met hun muziek rechtstreeks naar Scandinavië. Ze creëren voor jou de tijd om zondagavond nog even de batterijen op te laden zodat je er maandag weer helemaal tegenaan kan. Je kan ze al eens horen op de radio, maar vandaag brengen ze hun debuutalbum uit.

Muziek maar dan anders bekeken

Zelf zijn ze van mening dat de muziek van tegenwoordig daalt in waarde. Muziek met een houdbaarheidsdatum en zo toegankelijk dat de interesse erdoor daalt. Dat willen zij net anders doen. Er is nagedacht over werkelijk elke seconde van het liedje. Van de tekst tot elke noot die er gespeeld wordt, tot zelfs de invulling van de video. Prachtige beelden van het wondermooie Ijsland begeleiden daarin de magische muziek.

Slow It Down

Hun nieuwe single ‘Slow It Down’ gaat over het thema tijd. Hoe onontkoombaar het niet is en hoe relatief die is. Tijdens de vijf minuten dat het liedje duurt beleef je de tijd inderdaad anders. Je wordt er als het ware door opgezogen en komt terecht in een soort parallel universum waar tijd helemaal geen rol speelt. Het is jij en de muziek en alles wat die muziek teweegbrengt bij jou. Een fantastisch alternatief voor de muziek die alleen maar de gehaastheid van tegenwoordig weerspiegelt. Even ontsnappen kan met dit nummer net als met de rest van de nummers op hun debuutalbum.

‘Outer’ is te beluisteren via alle streamingdiensten. Op 8 oktober stellen ze hun album voor in de Minard, Gent. Tickets & Info: www.minard.be

Volg voor meer
RECENSIES OVERZICHT
Outer - 'Slow It Down'
from-outers-spaceDeze Belgische band brengt je met hun muziek rechtstreeks naar Scandinavië. Ze creeëren voor jou de tijd om zondagavond nog even de batterijen op te laden zodat je er maandag weer helemaal tegenaan kan. Je kan ze al eens horen op de radio, maar vandaag brengen ze hun debuutalbum uit.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in