More

  Formule 1 (F1) Abu Dhabi 2021 op tv: waar in België en Nederland kijken

  Advertentie

  -

  De Formule 1 belooft spannender te worden dan ooit. Zondag 12 december nemen Lewis Hamilton en Max Verstappen het tegen elkaar op voor de F1 wereldtitel 2021.

  Vanaf 14 uur strijden Max Verstappen van team Red Bull en Lewis Hamilton van team Mercedes om de wereldtitel Formule 1. De wedstrijd vindt plaats in Abu Dhabi en zou de eerste Nederlandse wereldkampioen F1 kunnen opleveren. Lewis Hamilton ontving al zevenmaal de wereldtitel. Zijn eerste wereldtitel behaalde hij in 2008. In de jaren 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 en 2020 werd hij opnieuw wereldkampioen.

  Waar kijken?

  Waar kan je de wedstrijd bekijken? Formule 1 bekijken in België en Nederland doe je niet helemaal gratis. Voor de wedstrijd met Nederlandstalige commentaar kan je terecht bij Liberty Global, dat is het moederhuis van Telenet en Ziggo, die respectievelijk in België en Nederland actief zijn. Bij Ziggo wordt de wedstrijd uitgezonden op kanaal 14, bij Telenet is dat op Play Sports. Om de race te bekijken dien je wel te beschikken over een sport abonnement.

  Al is er voor Belgen goed nieuws. Want zij kunnen ook terecht bij RTBF, specifieker op het kanaal van Tipik. Zij zenden de wedstrijd volledig gratis uit.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer