More

  FOMO is nieuwe Vlaamse horrorfilm met 10 influencers

  FOMO is nieuwe Vlaamse horrorfilm met 10 influencers

  -

  Er komt binnenkort een nieuwe film aan. FOMO is een Vlaamse horrorfilm waarbij 10 influencers deelnemen aan een realityprogramma, maar de opzet is niet zo onschuldig als gedacht.

  Na de release van Bittersweet Sixteen kunnen we uitkijken naar een nieuwe tienerfilm. In FOMO, ofwel Fear of Missing Out, nemen 10 influencers deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Al blijkt het spel niet zo onschuldig als gedacht, want wanneer tal van bizarre situaties zich voordoen, begintt de groep zich vragen te stellen. Wanneer een moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt zich een kat-en-muisspel.

  De film is geschreven door Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen. Regie is in handen van Leander Hanssen Jr. en scenarist Niels Snoek. Er nemen een heleboel influencers deel aan de opnames. Onder meer Nora Dari, Nathan Bouts, Sarah-Lynn Clerckx, Leonard Santos, Kes Bakker, Steffi Mercie en Jamie-Lee Six zullen te zien zijn in de film. De opnames gaan deze week van start en lopen tot eind april. De film is al vanaf 29 juni te zien in de zalen en later ook op Streamz.

   

  Dit bericht op Instagram bekijken

   

  Een bericht gedeeld door Maxi (@maximiliaanverheyen)

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer