More

  Float Fall komt na acht jaar met debuutalbum en single ‘Hear You’

  Advertentie

  -

  Float Fall, dat is het project van Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever. Met single Hear You geven ze acht jaar na de release van hun debuutsingle een voorproefje van hun debuutalbum. Het is onze NXTPOP Must Discover.

  Geduld is een schone deugd, moeten Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefever van Float Fall gedacht hebben. Acht jaar geleden debuteerden ze met single Someday. Ondertussen verschenen nog twee nieuwe songs van het Brusselse duo, maar sinds 2017 bleef het akelig stil rond hun project.

  Naar LA

  Al bleven ze niet bij de pakken zitten. Ze trokken naar Los Angeles om met ronkende namen als Joey Waronker, bekend van onder meer R.E.M., Beck en Atoms For Peace, aan muziek te werken. Na tal van omwegen zijn ze nu éindelijk klaar om hun debuutalbum uit te brengen, dat mogen we op 24 september verwachten. Een voorproefje krijgen we in de vorm van single Hear You.

  Dat acht jaar een lange tijd is, hoor je ook in de song. Hear You klinkt hedendaags door de synths, maar de song blijft de kenmerkende zachtheid, verfijndheid en harmonieuze duetten van Float Fall behouden. Eindigen doen ze met een episch klinkende climax. Hun stemmen klinken nog steeds prachtig samen, fans van Portland zullen deze zeker smaken. Het is een van de betere Belgische songs van het moment. Ze legden zonet de lat erg hoog voor hun debuutplaat. We zijn erg benieuwd naar wat we nog te horen zullen krijgen.

  Check single ‘Hear You’

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer