More

  Finale trailer voor Bond 25 ‘No Time To Die’: vanaf 30 september in de bioscoop

  © MGM / Universal Pictures

  Finale trailer voor Bond 25 ‘No Time To Die’: vanaf 30 september in de bioscoop

  -

  Het is een van de meest langverwachte Bond-films ooit. Eind deze maand verschijnt de 25ste Bond-film No Time To Die eindelijk in de bioscoop. Filmstudio MGM verhoogt de spanning met een finale trailer.

  Door het vertrek van regisseur Danny Boyle, werd de oorspronkelijke releasedatum van november 2019 niet gehaald. Boyle vertrok na creatieve meningsverschillen. Volgens geruchten was Boyle van plan om 007 te laten sterven aan het einde van de film, al werd dat nooit bevestigd. Aan Total Film Magazine werd gezegd dat de plannen van Boyle “buitengewoon” waren.

  Na het vertrek van Boyle kwam regisseur Cary Joji Fukunaga aan zet. Al haalde hij ook februari 2020 niet meer. Uiteindelijk had No Time To Die in april 2020 in de bioscoop moeten verschijnen, maar door de pandemie werd de release meermaals uitgesteld. Uiteindelijk zal de film op 28 september in première gaan in Londen. In ons land is de 25ste Bond-film vanaf 30 september te kijken.

  Laatste 007 voor Daniel Craig

  No Time To Die zal het afscheid zijn van Daniel Craig als 007. Het is de laatste keer dat Craig in de rol van 007 kruipt. Naast Craig duikt ook actrice Lashana Lynch op. Zij zal een vrouwelijke spion spelen. De Française Léa Seydoux (Madeleine Swann) maakt haar terugkeer. Zij was eerder al te zien in Spectre. Acteur Rami Malek speelt de slechterik. Ook de legendarische slechterik Blofeld (Christoph Waltz) zal zijn opwachting maken.

  In de finale trailer zien we hoe Bond alles uit de kast moet halen om zijn missie te doen slagen. Het is trouwens al de derde trailer voor de film. Een heleboel explosies, veel wapens en snelle auto’s moeten Bond helpen om zijn missie te doen slagen. Of dat lukt, zien we (hopelijk) vanaf 30 september in de bioscoop.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie