More

  Zomertelevisie: ‘De Wereld van Bellewaerde’ nieuw seizoen op VIER

  Advertentie

  Een nieuw seizoen van ‘De Wereld van Bellewaerde’ geeft ons een unieke blik achter de schermen van één van de mooiste dierenparken van Vlaanderen. Maak deze week kennis met mini zeeboes.

  Advertentie

  In de derde aflevering van het nieuwe seizoen leven de dierenverzorgers erg toe naar de bevalling van giraf Simone. Volgens hoofddierenverzorger Pieter is het nog een kwestie van enkele weken. Daarnaast toont Pieter dat hij niet alleen op het werk bezield is door dieren, maar ook in zijn privéleven.

  © VIER

  Pieter houdt zich namelijk bezig het kweken van mini zeboes. De van oorsprong Amerikaanse minikoeien zijn sinds enkele jaren dé passie van dierenvriend Pieter. Nadat hij de beestjes in India zag slenteren en slapen langs de kant van de weg, was hij helemaal verkocht. Zijn grootste droom is om zijn kleine vrienden ooit in Bellewaerde te verwelkomen. Als het aan Pieter ligt nog voor hij met pensioen gaat.

  Het park draait ondertussen weer op volle toeren, de eerste bezoekers van het seizoen genieten al van de attracties, die na een zorgvuldige controle als gesmeerd lopen. Parkdirecteur Stefaan kijkt tevreden toe hoe zijn Bellewaerde weer helemaal opbloeit.

  Vrijdag 14 juni om 20u05 in ‘De Wereld van Bellewaerde’ op Vier

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer