More

  Work hard, play harder: flamboyante personen tonen hoe en waaraan ze hun geld verbrassen in ‘Telefacts Zomer’

  Advertentie

  Ze werken keihard, maar verbrassen al hun geld. Aan dure sportauto’s, dikke villa’s, spetterende feestjes, een perfect lichaam of aan hun huisdier, dat ze overladen met de grootste luxe. Kan het nog decadenter? Welkom in de wondere wereld van de meest flamboyante families van Groot-Brittannië.

  ©VTM

  Telefacts Zomer volgt op dinsdag 9 juli o.a. Aisleyne Horgan-Wallace, een televisiester die haar entree maakte in Big Brother 10 jaar geleden. Haar showbizzcarrière heeft haar een fortuin opgeleverd. “Ik ben multimiljonair. Dat heb ik te danken aan hard werken, slimme zakendeals en mijn tieten”, zo zegt ze zelf.

  Nigel Turver is een autofreak die al zijn centen spendeert aan blitse sportwagens. “Ik heb vijf Porsches gekocht in één maand. Daarvoor sloot ik een lening af: 1.700 euro per week. Misschien wat overdreven?”

  Maar de grootste ster is ongetwijfeld Oscar, een chihuahua. Het beestje verjaart binnenkort en baasjes Lizzy en Patrick huren een party planner in. “8000 euro, alsjeblieft! Het is knettergek, maar onze chihuahua is ons kindje. Hij is onbetaalbaar”.

  Telefacts Zomer op dinsdag 9 juli om 22.35 bij VTM

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer