More

  Win een huis in het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’

  Advertentie

  Gratis en voor niks een huis winnen. Dat is het opzet van het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Al zit er wel een addertje onder het gras.

  Dit najaar starte de opnames van het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Daarin gaan jonge koppels aan de slag om een indrukwekkende prijs in de wacht te slepen: een eigen huis. Het minpunt: om aanspraak te maken op de overwinning moeten ze hun beste verbouwskills naar boven halen.

  Verbouwen 

  Een thuis bouwen wordt voor jonge koppels alsmaar moeilijker, omdat ze vaak niet over voldoende financiële middelen beschikken. Tegelijk staan er overal in Vlaanderen verborgen vastgoedparels te wachten om door verbouwers onder handen genomen te worden. In Huis Gemaakt gaan jonge koppels de strijd aan met elkaar om elk een verschillend, fascinerend huis van onder tot boven te verbouwen met duurzaamheid als uitgangspunt. Het koppel dat zijn woonst met de grootste meerwaarde weet te verbouwen, krijgt het cadeau.

  ‘Huis te geef’. Die boodschap staat af te lezen in de voortuin van een oude woonst met een grote cadeaustrik errond, die het decor vormt voor de oproepspot van ‘Huis Gemaakt’. De opnames van ‘Huis Gemaakt’ gaan dit najaar van start. Wanneer het programma te zien zal zijn bij VTM, wordt later bekendgemaakt, al zal dat vermoedelijk voorjaar 2021 zijn.

  Koppels met een baksteen in de maag kunnen zich vanaf nu inschrijven via vtm.be.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer