More

  VTM zoekt strafste LEGO bouwers voor nieuwe spelshow ‘LEGO MASTERS’

  Advertentie

  -

  Was jij ook zo fan van ‘Domno Day’? Wel misschien is er binnenkort iets gelijkaardig te zien op VTM. De zender maakte zo pas de oproep naar kandidaten bekend voor het gloednieuwe ‘LEGO MASTERS’. 

  Ze zijn een absoluut fenomeen en worden wereldwijd door jong en oud gestapeld. Binnenkort zorgen de kleurrijke LEGO blokjes ook op het kleine scherm voor ongeziene taferelen. In de gloednieuwe show ‘LEGO MASTERS’ laat VTM de grootste LEGO strijd van de Lage Landen losbarsten. 4 Vlaamse en 4 Nederlandse duo’s gaan de strijd aan met elkaar om uit te maken wie de beste LEGO bouwers zijn. Elke week worden ze uitgedaagd om een ongeziene LEGO creatie te bouwen. Slechts één duo gaat aan het einde van de rit naar huis met de titel LEGO Master 2020.

   

  In ‘LEGO MASTERS’ worden de duo’s uitgedaagd met opdrachten die ze in een beperkte tijd moeten volbrengen. Helemaal uit het hoofd, want van bouwtekeningen is geen sprake. Hun creaties worden beoordeeld door de jury, experts op gebied van LEGO. De techniek, de creativiteit, het verhaal, de grootte: alles wordt door hen in de weegschaal gegooid. Elke week zal 1 duo immers de wedstrijd moeten verlaten.

  ‘LEGO MASTERS’ wordt een show voor het hele gezin, vol oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Ben jij een straffe LEGO bouwer? Beschik je over een stevige dosis fantasie en creativiteit? Laat jouw vaste hand je nooit in de steek? Ga dan nu naar vtm.be en schrijf je individueel of samen met je vriend(in), familielid, partner of collega in voor de grootste LEGO uitdaging ooit.

  LEGO MASTERS is een coproductie van VTM en RTL. De hosts en de uitzenddatum worden later bekendgemaakt.

  Inschrijven kan via www.vtm.be

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer