More

  VTM NIEUWS in zomermodus: een uitgebreid weerbericht en VTM NIEUWS-flashes

  Advertentie

  VTM NIEUWS gaat vanaf vandaag in zomermodus. Zo krijgen we een uitgebreid weerbericht na het middagnieuws en in de vooravond krijgen we twee korte nieuwsflashes, net zoals VRT doet met zijn VRT NWS Updates.

  VTM NIEUWS lanceert deze zomer een aantal nieuwe initiatieven. Tijdens de vakantiemaanden is er meteen na het nieuws van 13.00 uur ‘Het Weer 2020’: een extra zomer-weerbericht. In de vooravond komen er twee korte nieuwsflashes en de populaire drone vliegt opnieuw over Vlaanderen. 

  Uitgebreid weerbericht

  Een speciale zomer vraagt om een bijzonder weerbericht. Vanaf vandaag – maandag 29 juni – volgt meteen na het nieuws van 13.00 uur ‘Het Weer 2020’. Van maandag tot vrijdag praat het nieuwsanker uitgebreid met weermannen David Dehenauw, Frank Duboccage of weer- en wetenschapsexpert Martijn Peters.

  In de speciale weerbabbel zoomen Frank, David en Martijn niet alleen in op het weer van de dag, ze focussen ook op vakantieplekken in binnen- en buitenland: van de kust, over de Ardennen tot Limburg en van onze Noorderburen over de Provence tot de Spaanse costa’s. Dat doen ze live in de studio, aansluitend op het nieuws van 13.00 uur. 

  Ook in de vooravond wisselt er wat. Zo zijn er vanaf 1 juli in plaats van het korte nieuws om 17.45, twee VTM NIEUWS-flashes. Daarin worden enkel de hoofdpunten en een vooruitblik naar het 19 uur-nieuws gebracht.

  BronVTM
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer