More

  VIDEO: zit het dansavontuur van Evy Gruyaert erop in ‘Dancing with the Stars’ na knieblessure?

  Advertentie

  -

  Dansen eist erg veel van het lichaam, dat heeft Evy Gruyaert ook ondervonden. Tijdens repetities voor ‘Dancing with the Stars’ schoot haar knie uit de kom. De vraag is nu maar of Gruyaert verder kan blijven dansen in het programma.

  ‘Dancing with the Stars’ vergt veel van de kandidaten en dat heeft Evy Gruyaert afgelopen dinsdag tijdens haar training aan den lijve ondervonden: bij een dansbeweging schoot haar knie uit de kom. Dat maakte ze zonet zelf bekend tijdens haar radioshow op Nostalgie: “Mijn lichaam heeft de automatische reflex gehad om de knie meteen terug in de juiste positie te duwen, maar ik heb wel nog pijn en er zit ook heel wat vocht in mijn knie. Ach, shit happens, zeker? Ik wil er wel alles aan doen om er snel terug te staan.” Aan motivatie is er geen gebrek, maar het is nog maar de vraag of haar knie voldoende hersteld zal zijn om te dansen. De eerste diagnoses voorspellen alvast niet veel goeds …

  © VIER

  Haar danspartner Frank was er ook bij op dat moment: “Ik ben in eerste instantie enorm verschoten. Ze heeft dit jaren geleden ook meegemaakt met haar andere knie en ze heeft toen enorm lang moeten revalideren. Ironisch genoeg hebben we tijdens onze repetities haar ‘slechte’ knie altijd proberen te ontlasten. Maar nu is het dus raak in haar andere knie … Geen idee wat de komende dagen zullen brengen.”

  Het zit Evy niet mee de laatste weken: in aanloop naar de tweede aflevering van Dancing with the Stars zat ze er fysiek en mentaal al even door en migraine-aanvallen staken toen de kop op. Nu zit ze ook nog eens met een stevige blessure aan de knie.

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer