More

  VIDEO: Veel drama en Pommeline in tranen door Fabrizio in ‘Temptation Island Vips’

  Advertentie

  ‘Temptation Island Vips’ heeft zopas het eerste kampvuur achter de rug. De koppels likken hun wonden. Zo zien we Pommeline in tranen over het gedrag van haar Fabrizio.

  De beelden van het eerste kampvuur kwamen hard aan, de koppels hadden niet verwacht dat gemaakte afspraken zo snel verbroken konden worden en al snel worden er drastische beslissingen genomen.  Channah is nog steeds volledig van slag door de beelden: “Ik ben er gewoon klaar mee. Het liefst wil ik hem slaan.”

   

  De mannen worden door Kay verrast met een Miami Vice pool party​ en bij de vrouwen beslissen de mannelijke verleiders met wie ze op date gaan. De spanning bouwt alleen maar verder op door een verrassende wending: 2 onverwachtse singles doen hun intrede in de villas. Op de pool party maken de mannen het wel heel gezellig en worden er een aantal afspraken verbroken, dit levert de vrouwen een vuurpijl op en ze weten meteen wat dit wil zeggen: slecht nieuws. Pommeline voelt de bui al hangen: “de vuurpijl is denk ik voor mij, ik heb gewoon zo’n voorgevoel.”

  Temptation Island Vips Vrijdag 21.15 op VIJF

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer