More

  © VIER

  VIDEO. Dominique Van Malder (Radio Gaga) zal ‘The Bachelorette’ op VIER presenteren

  Gerelateerde artikels

  -

  Volgend jaar brengt VIER een eigen versie van ‘De Bachelorette’. Daarin strijdt een groep mannen om de liefde van Elke Clijsters. Presentator van dienst is acteur Dominique Van Malder.

  Elke Clijsters gaat via het VIER-programma ‘The Bachelorette’ de zoektocht aan naar de man van haar leven. Die liefdeszoektocht zal in goede banen worden geleid door Dominique Van Malder, die we kennen van onder meer Radio Gaga en de fictiereeks Albatros: “Ik ben fan van de liefde, en De Bachelorette wordt het grote liefdesavontuur van Elke Clijsters. Net als Elke, zal ook ik geen rolletje spelen, Elke is gewoon zichzelf, en ik blijf dat ook. Zie me vooral niet als de afgelikte presentator, dat ben ik ook niet, maar als een vertrouwenspersoon voor Elke en de vrijgezelle mannen. Ik zal met hen praten, en vooral: luisteren. Want wat is er universeler en mooier dan de liefde en de zoektocht naar de ware?”

  De Bachelorette is een populaire liefdesshow die sinds 2003 in dertien landen te zien is. Na Amerika, Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw Zeeland, Roemenië, Zweden, Nederland en Zwitserland brengt VIER nu ook een Vlaamse versie waarin Elke Clijsters hoopt op een nieuwe liefde.

  Check de video

  BronVIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie