More

  Vanavond supporterslied Peter Sagan ‘Laat De Zon In Je Hart’ in ‘Studio Stan’

  Advertentie

  Er heerst vanavond een gezellige drukte in ‘Studio Stan’. In Malmedy arriveert de vrolijke supportersclub van wielrenner Peter Sagan. Ze laten hit ‘Laat De Zon In Je Hart’ omtoveren tot een waar WK-supporterslied.

  Advertentie

  Op dinsdag 24 september heerst er een gezellige drukte in de studio van Stan Van Samang. Vanuit Bredene arriveert er een vrolijke karavaan in Malmedy. De supportersclub van wielrenner Peter Sagan wil in Studio Stan een supporterslied opnemen voor hun grote wielerheld. De tekst van Laat De Zon In Je Hart van Willy Sommers werd daarom helemaal aangepast en zelfs van een internationale toets voorzien. De fans hebben immers grootste plannen met het lied.

  Het is de bedoeling om het liedje op het WK te draaien, waar alle nationaliteiten bij mekaar staan”, klinkt het bij de amateurzangers. “Die kennen het originele melodietje al omdat we dat elk jaar spelen en meezingen, maar het zou tof zijn dat iedereen het Engelse stuk zou kunnen meezingen. We gaan dat liedje zo veel mogelijk uitdragen over de hele wereld.

  De zusjes Marie, Lotte en Polin komen om een heel andere reden naar de studio. Zij kunnen altijd rekenen op hun Pépé om hen rond te rijden naar hobby’s en vriendinnen. Zelfs taxi spelen vanuit Pulle naar het verre Malmedy doet Pépé met de glimlach. Wat hij echter niet weet, is dat de zusjes hem daar zullen verrassen met een zelf ingezongen versie van Simply The Best van Tina Turner. Dat lied dopen ze samen met Kris Wauters om tot Pépé The Best.

  © VTM

  Jeroen en Dries zijn de beste vrienden van Rutger (Borgloon) en vinden het hoog tijd dat hij van straat geraakt. Ze nemen hem mee naar de studio om hem een gevoelig liefdeslied te laten opnemen voor zijn toekomstige vriendin. Welk liedje dat moet zijn, daar hebben ze geen idee van. Gelukkig zit producer Pascal Deweze vol muzikale ideeën.

  Studio Stan: aflevering 4 op dinsdag 24 september om 20.35

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer