Vanaf maandag ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’: Jan en Romina geven tips

© VTM

© VTM

Dit voorjaar stelde VTM één stoere boerin en vier avontuurlijke single boeren voor. Ze wonen in alle uithoeken van de wereld en hebben daar een heel bijzonder leven opgebouwd. Maar allen missen ze één belangrijk iets: die ene partner om hun geluk compleet te maken. En daarvoor komt een mens al eens graag terug naar België. Marianne, Victor, Stephan, Gerard en Etienne worden hartelijk ontvangen door familie, vrienden, Dina Tersago en An Lemmens.

Advertentie

Blijkt dat de ouders van Stephan zijn leven in Playmobil hebben nagebouwd en ze blikken duidelijk ook reeds vooruit: ze hebben immers al een aanstaande vriendin én kinderen mee in het tafereel verwerkt. Maar no pressure, Stephan. De boeren hebben geen idee wat hen te wachten staat en dus krijgen ze tips van Jan en Romina uit het vorige seizoen. Daarna duiken ze in de brieven en pakjes die voor hen zijn toegekomen, om dan meteen een eerste moeilijke keuze te maken. En enkele van hen mogen zelfs al op speeddate.

© VTM
© VTM

Dina Tersago: “Liefde is een raar beestje, zei ik op een bepaald moment tegen boer Gerard, en hij antwoordde: en vrouwen rare wezens. Waarop ik hem een dikke knuffel gaf en hem zei dat dat allemaal wel best meevalt. We konden er eens goed mee lachen. Dat is Boer zkt Vrouw. Een lach en een traan. Een rollercoaster aan emoties. Liefde is van alle tijden en van alle leeftijden. Samen met onze boeren en Marianne gaan we ernaar op zoek, via kronkelende en onvoorspelbare paden. Waar brengt Boer zkt Vrouw ons dit jaar? De Wereld Rond uiteraard… en weer een stukje dichter bij de liefde hopelijk.  Maar liefde moet wederzijds zijn en dus hebben we nooit alles in de hand. Benieuwd hoe het Boer zkt Vrouw-avontuur verlopen is? Afspraak vanaf maandag 16 september!”

An Lemmens: “Dit seizoen wordt het erg duidelijk dat een hart geen regels kan opgelegd worden, en dat zowel de boer als hun uitverkorenen risico’s moeten durven nemen om elkaar tegemoet te komen. Voorzichtig fladderende vlinders in de buik, maar ook twijfel en afwijzing en een stevige portie verliefdheid, vormen het recept van deze nieuwe reeks Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond.”   

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, start maandag 16 september met extra lange aflevering om 20.35

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in