More

  ‘Van Gils & gasten’ gaat laatste week in: bijzondere laatste aflevering ‘Gasten & Van Gils’ op 9 mei

  Advertentie
  Maandag 6 mei gaat de laatavond-talkshow Van Gils & gasten zijn laatste week in op Eén. Het was een geslaagd seizoen, met gemiddeld 475.667 kijkers (4+, Live +7), en pieken tot zelfs 614.759 kijkers (aflevering op 27/03). Lieven Van Gils en de hele ploeg maken er samen met hun gasten een memorabel einde van.Extra bijzonder wordt de laatste aflevering, op donderdag 9 mei. De rollen worden namelijk omgedraaid tot een Gasten & Van Gils. De gasten zelf nemen het commando over van Lieven Van Gils, die alles vanuit zijn vertrouwde stoel aan het hoofd van de tafel zal moeten ondergaan. Zelf weet hij op voorhand niet welke gasten er langskomen en wat er staat te gebeuren, en werd alles in het grootste geheim door de ploeg voorbereid.

  Lieven Van Gils: “Ik ben volop aan het genieten van de laatste afleveringen van Van Gils & gasten. Anderzijds zit ik met gemengde gevoelens omdat ik weet dat ik afscheid ga moeten nemen. Afscheid van een programma dat ik met hart en ziel gemaakt heb. Maar vooral afscheid van een fantastische ploeg met wie ik vier jaar lang intensief heb samen gewerkt. De gedachte dat ik hen vanaf donderdag zal moeten leren missen, maakt me nu al verdrietig. Maar ik ben dankbaar dat we kunnen eindigen in schoonheid en dat we er zullen uitgaan met een knal. Ook al weet ik niet hoe die knal er donderdag uit zal zien of gaat klinken (lacht).”

  Maandag 6 mei

  Siska Schoeters speelt aan de zijde van haar wederhelft in Fiskepark, de reeks die Tomas De Soete schreef voor Canvas. Ook vriend aan huis Jan Jaap van der Wal kreeg een rol. Alexander De Croo wordt op de rooster gelegd door Ivan De Vadder. De muziek komt van Warhola.

  Dinsdag 7 mei

  Niels Destadsbader komt zijn nieuwe single voorstellen. Dalilla Hermans waagt zich met Black-out voor het eerst aan fictie. Angelique Van Ombergen prijkt op de prestigieuze “30 under 30″-lijst voor meest beloftevolle Europese onderzoekers. Ze wil nu de jeugd warm maken voor de ruimtevaart.

  Woensdag 8 mei

  Arno komt zijn 70ste verjaardag vieren. Marcel Vanthilt komt vertellen hoe hij minstens honderd jaar oud wil worden in zijn nieuwe programma Op naar de 100! In de verkiezingsreeks brengt Ivan De Vadder Hilde Crevits mee. Ook Tine Embrechts heeft enkele pertinente vragen voor de kandidaat-minister president van CD&V.

  Donderdag 9 mei: Gasten & Van Gils

  Geen Van Gils & gasten vandaag, maar wel Gasten & Van Gils. Het wordt een bijzondere laatste aflevering waarin de gasten het commando overnemen van Lieven Van Gils, die alles vanuit zijn vertrouwde stoel aan het hoofd van de tafel moet ondergaan. Zelf weet hij niet wat hem te wachten staat en welke gasten er langskomen; de presentator ontdekt samen met het publiek wat er in die laatste aflevering gebeurt.

  Van Gils & gasten: van maandag tot en met woensdag rond 22.05 uur op Eén.

  Gasten & Van Gils: donderdag 9 mei om 21.55 uur op Eén.

  https://www.een.be/

   

  https://www.een.be/

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer