More

  Twitter reageert teleurgesteld op deze exit in ‘Expeditie Robinson’

  Advertentie

  Op ‘Expeditie Robinson’ loopt de strijd tussen België en Nederland hoog op. Afgelopen week werd de Belgische kandidaat Niels naar huis gestuurd. Koen reageerde daar erg fel op. Hij speelde verder een belangrijke rol in de exit van vanavond. Twitter reageerde teleurgesteld.

  Spoiler-alert: lees dit artikel niet verder indien je de aflevering nog gaat bekijken.

  Na de exit van Niels, afgelopen week, heeft Koen het helemaal gehad. Hij voelt zich verraden door zijn kampgenoten en overweegt zelfs om uit de Expeditie te stappen. Dat ook Thomas en Kevin op Niels stemden, had hij helemaal niet zien aankomen.

  Het lijkt erop dat sterke vriendschappen aan het kraken zijn. Het triumviraat Ruth, Koen, Niels bestaat dus niet meer. Ondertussen wist Ruth van niks op Winnaarseiland. Jorik won de immuniteitsproef en vertelt Ruth dat Niels haar mist, in de hoop dat Ruth vrijwillig het eiland zou verlaten. Klein leugentje van Jorik: Niels verliet de expeditie reeds afgelopen week.

  De heimwee komt trouwens steeds meer opzetten. Vele kandidaten hebben thuis hun gezin achtergelaten om aan de expeditie mee te doen.

  Nelleke komt opnieuw in volle vizier van de groep. Ze moest zowat iedere aflevering vechten voor haar expeditie. Ze besloot om al haar stemmen op Elroy in te zetten, in de hoop dat iemand zou volgen. Dat gebeurde niet én Belgische kandidaat Koen zet al zijn stemmen in op Nelleke. Al is niet helemaal duidelijk wat hij – buiten de exit van Nelleke – daarmee wilt bereiken… Voor Twitter was Nelleke als underdog toch een van de favorieten.

  Ohja, ook dit nog.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer