More

  TV-TIPS: Dit zie je vanavond op televisie o.a. Staf Coppens en ‘F.C. De Kampioenen’-film als eerbetoon aan Johny Voners

  Advertentie

  Door het coronavirus is het massaal thuisblijven geblazen. Gelukkig is niets gezelliger dan te cocoonen voor televisie. Wij sommen de televisietips van vanavond op. 

  EEN

  Dinsdag kwam het spijtige nieuws dat acteur Johny Voners op 74-jarige leeftijd overleden was, na een strijd tegen kanker. De acteur kennen we allemaal als Xavier Waterslaeghers uit ‘F.C. De Kampioenen’. Als eerbetoon aan Voners zend één vanavond de derde film van ‘F.C. De Kampioenen’ uit. Te zien vanaf 20.50 op één.

  VTM

  Op VTM is Staf Coppens weer helemaal terug met ‘Dat Belooft Voor Later’. Hoe reageren 5- en 6-jarigen als ze op het plafond kunnen lopen? Of als ze de tijd kunnen stoppen? En lukt het ouders om het gedrag van hun zoon of dochter te voorspellen? De kijker ontdekt het samen met Staf Coppens in het nieuwe seizoen van ‘Dat Belooft Voor Later’, vanaf nu woensdag 18 maart om 20.35 bij VTM.

  © VTM

  De woensdagavond zal er dus iets anders uitzien dan voorzien: ‘Dat Belooft Voor Later’ komt in de plaats van het geplande ‘The Best of Holland’s Got Talent’. Beste Kijkers wordt vervangen door het tweede seizoen van Spitsbroers om 21.40. De opnames van ‘Beste Kijkers’ worden preventief opgeschort om geen enkel risico te nemen in deze coronatijden voor de hoogzwangere presentatrice Nathalie Meskens, panelleden, crew en publiek.

  Nu de regering nieuwe en strengere maatregelen heeft genomen om de coronacrisis te bezweren, hebben Vlamingen nog meer vragen dan daarvoor. VTM zendt daarom vanavond, woensdag 18 maart, om 22.50 een VTM NIEUWS Special uit waarin Stef Wauters dieper ingaat op persoonlijke en praktische vragen van de kijkers. Het zal er onder meer gaan over werk en budget, eenzaamheid, kinderen en voeding. Hoe pak je telewerken het best aan? Hoe scheid ik werk van gezin? En hoe blijf ik toch bewegen tijdens een quarantaine? De VTM NIEUWS Special is vanaf 22.50 te volgen bij VTM.

  VIER

  Ook op VIER is er wat leuks te beleven. Zo is het vanavond tijd voor de laatste aflevering van ‘The Sky Is The Limit‘. In ‘Stukken Van Mensen’ wordt een litho van René Margritte aangeboden. Verder is er ook #Corona2020 een dagelijks magazine van reportagemaker Eric Goens.

  © VIER
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer