More

  Trailer van Netflix film ‘Red Notice’ onthuld: actiecomedy met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds

  © Netflix

  Trailer van Netflix film ‘Red Notice’ onthuld: actiecomedy met Dwayne Johnson en Ryan Reynolds

  -

  Netflix heeft zopas de trailer van actiecomedy Red Notice uitgebracht. In de film zien we Hollywood sterren Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot.

  Het wordt uitkijken naar een nieuwe Netflix Original. Netflix heeft voor actiecomedy Red Notice twee Hollywood sterren in huis gehaald. Oorspronkelijk was de film gepland voor een bioscooprelease, maar al snel werden de rechten overgekocht door Netflix. De film is de derde samenwerking tussen Johnson en regisseur Rawson Marshall Thurber. Eerder werkten ze al samen voor Central Intelligence (2016) en Skyscraper (2018).

  In Red Notice vertolkt Dwayne Johnson FBI top-profiler John Hartley. Hij moet naar aanleiding van een Red Notice van Interpol, een wereldwijde waarschuwing om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen, verplicht samenwerken met ’s werelds beste kunstdief Nolan Booth (Ryan Reynolds). Samen hopen ze de meest gezochte kunstdief ter wereld, ‘The Bishop’ (Gal Gadot), op te pakken. Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.

  Red Notice verschijnt op 12 november bij Netflix.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer