Tinne Oltmans, Bent Van Looy, Rik Verheye & Jeroom Snelders richten eigen groentenorkest op in ‘Control Pedro’

© VIER

In de vijfde aflevering van Control Pedro happen Tinne Oltmans, Bent Van Looy, Rik Verheye en Jeroom Snelders megabytes uit de gigantische internettaart. Morgen bijten ze zich letterlijk vast in het fenomeen van de groenteninstrumenten. Tegenwoordig heeft elke zichzelf respecterende grootstad zijn eigen groentenorkest. Pedro en de zijnen willen niet onderdoen, en dus richten ze hun eigen officiële, Vilvoordse variant op.

Aan Pedro’s Skypelijn hangen dit keer de gepensioneerde Pam en haar zakenpartner Richard, die een bloeiende business hebben opgestart in het beoordelen van websites. Hoe ze te werk gaan, hadden de panelleden nooit kunnen vermoeden.

Verder verdiept Pedro zich in de wereld van de geluidseffecten. Online circuleren er tal van video’s waarin mensen op creatieve wijze het juiste geluid bij het beeld weten op te wekken. Jeroom is tegen wil en dank de ervaringsdeskundige van dienst: zijn gehijg voor de figurantenrol in de succesvolle VIER-fictiereeks De Dag werd achteraf door een professional nog eens overgedaan. Pedro biedt hem eindelijk de langverwachte herkansing.
En ook niet te missen: Bent die zich helemaal uitleeft als preidrummer, Jeroom die een paaldanseres uit z’n broek haalt, en Tinne en Rik die een dierlijke seksscène spelen.

Control Pedro – Elke donderdag om 16.00 op VIER.be en om 21.35 op VIER

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in