More

  ‘Thuis’-actrice maakt comeback bij ‘Familie’

  Advertentie

  Een nieuw gezicht vanavond in ‘Familie’. Of ja, je kent ze misschien van ‘Thuis’. Gloria Theunyck onderbreekt de vergadering van Fashion CEO Lars De Wulf om haar beklag te doen over zijn beleid. Haar abrupte ontslag door besparingen bij het bedrijf zijn voor haar een slag in het gezicht.

  Op woensdag 17 april komt er een oude bekende langs op het bureau van Lars De Wulf. Actrice Patsy Van der Meeren kon je jarenlang aan het werk zien in de één-soap ‘Thuis’, als de blinde Marie. Ook bij VTM heeft Van der Meeren een verleden, ze acteerde onder andere ook bij ‘Danni Lowinski’ en ‘Zone Stad’. Nu heeft de actrice nieuw werk en geeft ze gestalte aan personage Gloria Theunynck in ‘Familie’.

  Blij weerzien met oude bekenden

  Gloria is een flamboyante vrouw, met het hart op de tong. Ze zegt tegen iedereen haar gedacht”, vertelt Patsy. “Ze staat positief en met de nodige humor in het leven. Maar wanneer ze na jaren trouwe dienst door Fashion ontslagen wordt, voelt ze dat er haar onrecht wordt aangedaan. En dan komt het temperament in Gloria naar boven.” Patsy staat al enkele maanden op de set van Familie. “Ik voelde me meteen heel welkom. En het was natuurlijk een blij weerzien met oude bekenden zoals Janine Bischops, Werner De Smedt en Lien Van de Kelder.

  © VTM

  De meeste scènes draaide Patsy de voorbije weken met Gunther Levi, Peter Van den Bossche in Familie. Hij neemt de verantwoordelijkheid voor Gloria’s ontslag op zich en bekommert zich om haar lot. Hij besluit haar zelf in te schakelen als poetsvrouw bij hem thuis, maar botst ook daar op Gloria’s sterke karakter.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer