More

  Soundtrack van ‘The Lion King’ met Beyoncé en Childish Gambino nu al te beluisteren

  Advertentie

  Het is nog even wachten. Op woensdag 17 juli kan je naar de live-actionremake van Disney’s ‘The Lion King’ gaan kijken. Om al helemaal in de sfeer te komen brengt Disney al de volledige soundtrack uit. 

  Het is uitkijken naar de live-actionremake van de Disney-klasieker ‘The Lion King’. In aanloop naar de release van de film op 17 juli brengt Disney reeds de vernieuwde soundtrack uit. Voor deze remake heeft Disney twee erg opmerkelijke stemmen kunnen strikken, namelijk Beyoncé en Donald Glover a.k.a. Childish Gambino.

  Beyoncé & Childish Gambino

  De originele ‘The Lion King’ uit 1994 werd geschreven door Elton John, Tim Rice en Hand Zimmer. De soundtrack viel meermaals in de prijzen, met onder andere een Oscar voor beste filmmuziek en beste filmsong met ‘Can You Feel The Love Tonight’. De soundtrack won tevens twee Golden Globes en twee Grammy’s.

  Voor de remake werden opnieuw Elton John en Tim Rice opgetrommeld, ook Hans Zimmer en Pharell Williams werkten mee aan de nieuwe soundtrack. Op de soundtrack is onder andere het duet ‘Can You Feel The Love Tonight’ tussen Beyoncé en Donald Glover te horen. Verder zijn er ook twee volledig nieuwe nummers: ‘Spirit’ gebracht door Beyoncé en ‘Never Too Late’ door levende legende Elton John.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer