More

  Slechts één koppel, Victor en Line overleven het ‘Blind Getrouwd’-avontuur

  Advertentie

  Slechts één van de vijf koppels uit ‘Blind Getrouwd’ is vijf maanden na het begin de opnames getrouwd gebleven, dat werd vanavond op VTM onthuld. Enkel Victor en Line bleven na het experiment een koppel. Zowel Tim en Elke, als Stijn en Joke gingen na de opnames uit elkaar. 

  Tim en Elke

  Gebuisd. Dat is het verdict van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Afgelopen week bestond de hoop dat drie van de vijf koppels zich eeuwig aan hun match made in heaven trouw gingen blijven. Die hoop is vanavond in de laatste aflevering op een sisser uitgedraaid. Tim en Elke werden vanaf de eerste dag als droomkoppel bestempeld, toch bleef de extra sparkle uit en koos het duo ervoor om hun relatie stop te zetten.

  Joke en Stijn

  Ook Joke en Stijn bleven na de opnames niet samen. Begin december beslisten ze om hun vijf weken durende experiment te verlengen en hun huwelijk een kans te geven, nog voor Kerstmis gingen ze uit elkaar. “We hebben er hard voor gewerkt en hebben onszelf niets te verwijten”, klonk het unaniem. En ook Stijn blikt met een goed gevoel terug: “Wetende wat ik nu weet: ik zou direct opnieuw meedoen.”.

  Victor en Line

  Met een enorme glimlach zagen we het enige getrouwde koppel, Line en Victor terug in de laatste aflevering. Zij bleven ook na het experiment een koppel. De twee voelden vanaf het begin van hun blind huwelijk een klik. Tijdens hun huwelijksreis donderden ze even van hun roze wolk af. Maar Line en Victor bleven praten en groeiden zo de afgelopen weken steeds dichter naar elkaar toe. “Ik kijk naar Line met een glimlach”, klinkt het bij Victor. “Ik vind haar elke dag mooier en mooier en zie haar ook echt gráág. We doen het stap voor stap en zien wel wat de nabije toekomst brengt.” “Ik kan dat alleen maar bevestigen”, aldus Line. “Het leukste vind ik Victors enthousiasme, zijn lach en het feit dat hij zo’n levensgenieter is. Op dat vlak staan we hetzelfde in het leven. En ook dat ik hem volledig kan vertrouwen, altijd.

  SCHRIJF JE NU AL IN VOOR EEN NIEUW SEIZOEN VAN BLIND GETROUWD

  Ben je ouder dan 25, single en heb je de ware nog niet gevonden? Geloof je in een andere aanpak om de liefde te vinden? Of heb je een vriend of vriendin die een duwtje in de rug nodig heeft? Schrijf jou, hem of haar dan vanaf nu in op vtm.be.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer