Royaal bezoek en decadentie deze vrijdag in ‘Monacovrouwen’ op VIJF

© VIJF

© VIJF

Vrijdag is het alweer tijd om op bezoek te gaan bij de ‘Monacovrouwen’ op VIJF. Er komt ditmaal royaal bezoek langs. Decadentie ten top, deze vrijdag op VIJF. 

Sylvie kennen we al langer als DJ voor de rich and famous maar in deze aflevering duikt ze op haar verjaardag de studio in om haar eerste single in te zingen en dit gaat natuurlijk beter na een glaasje bubbels. “Ik heb twee topproducers die met mij gaan samenwerken, let’s go to the next level!” 

Niet alleen Sylvie viert haar verjaardag in Monaco maar ook Margaux de hond van Atoessa is jarig en dit moet gevierd worden met een shopping day. In hun favoriete pet shop gaat Atoessa op zoek naar het meest geschikte cadeau. Hermes, Birkin bag, Chewy vuitton, noem maar op:  “oh Margaux Dom Perignon, mama heeft ook graag Dom Perignon e.”

 

De zoektocht naar een nieuw appartement  in het mondaine Monaco verloopt ook hier niet altijd vlotjes. Voor Sylvie is het meest belangrijke “The Million Dollar View.” Maar voor deze wens betaal je natuurlijk ook, en dit maar liefst rond de 12.000 euro per maand. Winny krijgt op haar beurt royaal bezoek van Daniel Ducruet, ex-man van Stéphanie, prinses van Monaco. “Het feit dat hij met de prinses getrouwd was, is hem helemaal niet naar zijn hoofd gestegen” aldus Anne-Françoise.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in