More

  Nog spectaculairder en spannender: trailer van laatste seizoen S5 Netflix-reeks ‘La Casa de Papel’

  TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

  Nog spectaculairder en spannender: trailer van laatste seizoen S5 Netflix-reeks ‘La Casa de Papel’

  -

  Het is nog exact een maand te gaan tot de release van het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel. Netflix heeft zopas de officiële trailer uitgebracht en dat ziet er nog spectaculairder en spannender uit dan anders.

  Spoiler alert: lees niet verder indien je de vorige seizoenen nog niet bekeken hebt.

  Nadat de overvallers zich al meer dan 100 uur in de bank ophouden en de schuilplaats van El Professor ontdekt is door inspecteur Alicia Sierra, sluit het net zich rond de bende. De groep verliest steeds meer de grip over de situatie en bovendien dreigt het leger binnen te vallen in de bank. Kan El Professor nog een meesterzet uit zijn hoed toveren of moeten ze zich een weg naar buiten schieten?

  Twee delen

  De trailer roept veel vragen en die zullen binnenkort een antwoord krijgen. Het laatste seizoen zal in twee delen op Netflix verschijnen. Vanaf 3 september kan je kijken naar het eerste deel, vanaf 3 december verschijnt het tweede en allerlaatste gedeelte. Het laatste seizoen telt tien afleveringen.

  De opnames van de reeks zijn recent afgelopen. In mei 2021 maakte Netflix bekend dat het laatste seizoen opgenomen was. Volgens Whats-on-Netflix.com vonden de opnames plaats in Denemarken, Portugal en Spanje.

  Kan je niet genoeg krijgen van Spaanse series? Check dan zeker eens Sky Rojo. De actie-comedyreeks is gemaakt door de bedenkers van van La Casa de Papel.

  Check de trailer

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer

  Advertentie