More

  Nieuwe afleveringen FC De Kampioenen ‘on hold’ door strijd tegen kanker Johny Voners

  Advertentie

  -

  Johny Voners, bekend als Xavier Waterslaeghers uit ‘FC De Kampioenen’ heeft enkele geplande voorstellingen van zijn theatershow ‘Et Alors… en dan … Voners!’ geannuleerd. Dat is het gevolg van een kanker, waar de man aan leidt. Voners gaat zich nu volop concentreren op de behandeling.

  Johny Voners gaat zich de komende tijd volop concentreren op zijn kankerbehandeling, dat kondigde hij zelf aan. Daarom werden verschillende geplande voorstellingen van zijn theatershow geannuleerd. De man stopte afgelopen jaar in september even met acteren door chemotherapie. Toen was Voners volop in voorbereiding van ‘La cage aux folles’, een musical met Koen Crucke.

  FC De Kampioenen ‘on hold’

  Eerder raakte bekend dat er begin 2021 acht nieuwe afleveringen van ‘FC De Kampioenen’ op één te zien zijn. Voners, die daarin de rol van doelman Xavier Waterslaeghers speelt, zou ook te zien zijn in de nieuwe afleveringen. De VRT laat weten dat de voorbereidingen van de nieuwe afleveringen van ‘FC De Kampioenen’ ‘on hold’ worden gezet, tot er meer duidelijkheid ontstaat over de behandeling van Voners.

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer