Nieuw op Netflix: Dark, The Missing, The Rain en Man of Steel

Nu de zomervakantie bijna uit zijn startblokken schiet, halen de traditionele zenders hun herhalingen en films boven. Netflix verwent de Belgische kijker wel met een heleboel splinternieuwe fictie. Op ons lijstje onder andere Dark, The Missing en The Rain. 

Dark – seizoen 2

Netflix brengt ons met het tweede seizoen van ‘Dark’ het verhaal van Michael Kahnwald en zijn zoon Jonas. De Duitse serie draait rond een gangenstelsel onder een kerncentrale, waarbij het mogelijk om te tijdreizen. Even doorbijten in het begin, maar zeker de moeite waard.

The Missing – seizoen 3

In het derde seizoen van ‘The Missing’ zien we gepensioneerde rechercheur Julien Baptiste een bezoekje brengen aan Amsterdam. Zin in een spannende misdaadserie? Dan zit je goed bij deze BBC-serie.

The Rain – seizoen 2

Het tweede seizoen van de Deense hitserie ‘The Rain’ staat al een maandje op Netflix, maar misschien keek je er door examens even overheen. We volgen Rasmus en zijn zus Simone in hun zoektocht naar antwoorden op het dodelijke virus dat Scandinavië reeds zes jaar teistert.

Man of Steel

Zin in een blockbuster? In ‘Man of Steel’ zien we uiteraard de sterkste man ter wereld: Superman. Je kan het niet de beste film aller tijden noemen, maar voor een avondje bankhangen zal deze wel volstaan.

Volg voor meer