Netflix toont eerste beelden nieuwe Netflix Original ‘The Letter for the King’

© Netflix

© Netflix

Netflix heeft zopas de eerste foto’s van een nieuwe Netflix Original getoond: ‘The Letter for the King’. De nieuwe serie is gebaseerd op het Nederlandse boek ‘De Brief voor de Koning’ van Tonke Dragt. 

‘The Letter for the King’ vertelt het coming-of-age verhaal van een genadeloze prins die ermee dreigt de wereld te vernietigen als de jonge ridder Tuiri (gespeeld door Amir Wilson) begint aan een avontuurlijke tocht om een geheime brief aan de koning te bezorgen. Tijdens de reis wordt hij onverwacht het middelpunt van een magische voorspelling die hem tot held maakt om zo de prins te verslaan en de vrede te herstellen. Als Tuiri de reis wilt overleven dan zal hij moeten ontdekken wat het betekent om een echte ridder en leider te zijn.

© Netflix

Gebaseerd op Nederlands boek

Het verhaal is gebaseerd op het populaire Nederlandse avonturenboek ‘De Brief voor de Koning’ van Tonke Dragt. De cast bestaat uit o.a. Amir Wilson, Ruby Serkis, Yorick van Wageningen, Gijs Blom, Thaddea Graham, Nathanael Saleh, Jakob Oftebro, Islam Boukkhaz, Jack Barton en Jonah Lees. ‘The Letter for the King’ is geschreven door Will Davies (How To Train Your Dragon, Johnny English, Puss in Boots) die ook de uitvoerend producent is naast de Nederlander Paul Trijbits (Saving Mr. Banks, Sing Street, The Casual Vacancy). Het is nog onduidelijk wanneer de serie te zien zal zijn.

© Netflix
Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in