More

  Netflix maakt datum bekend wanneer derde en laatste seizoen van ‘Dark’ te zien zal zijn

  Advertentie

  -

  Netflix heeft zopas bekend gemaakt wanneer het derde en laatste seizoen van ‘Dark’ te zien zal zijn. Dat zal uitkomen op 27 juni.

  De serie was voor de streamingsdienst de eerste Duitse Netflix-Original, maar aan alles komt een einde. Zo zal de reeks stoppen na drie seizoenen. De serie wist niet alleen Duitsland in zijn greep te houden, maar werd ook internationaal geroemd. Sommigen vergeleken ‘Dark’ met het immens-populaire ‘Stranger Things’.

  Tijd en ruimte

  Het derde en laatste seizoen van ‘Dark’ belooft een spectaculaire climax die verder gaat dan tijd en ruimte. Wanneer Jonas aankomt in een nieuwe wereld probeert hij te begrijpen wat deze alternatieve versie van Winden voor zijn lot betekent. Ondertussen zijn zij die zijn achtergebleven in de andere wereld, op zoek naar een manier om niet alleen de tijd te buigen, maar ook de ruimte. Twee werelden. Licht en donker. En temidden van dit alles een tragisch liefdesverhaal van epische proporties.

  Jantje Friese (schrijver) en Baran bo Odar (regisseur) over het einde van de serie: “We hebben Dark vanaf de start gezien als tijdreis-trilogie. We waren heel erg blij toen het eerste seizoen van Dark wereldwijd zo populair werd. In het laatste seizoen geven we antwoorden op vragen van kijkers en helpen we het verhaal door de tijd heen te ontcijferen. We vinden het ergens lastig om de personages achter ons te laten, maar elk einde is ook weer een nieuw begin.”

  Check de eerste beelden

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer