Netflix lanceert trailer kaskraker ‘Spenser Confidential’ met Mark Wahlberg

© Netflix

Netflix blijft inzetten op eigen films, dat doen ze meer en meer met Hollywood-sterren. Zo werkten ze reeds samen met Jennifer Aniston en Adam Sandler voor kaskraker ‘Murder Mystery’. Nu doen ze doet voor ‘Spenser Confidential’ met Mark Wahlberg, de film is vanaf 6 maart 2020 te zien op Netflix.

De film draait rond Spenser (Mark Wahlberg) – een voormalig agent die vooral bekend staat om het veroorzaken van problemen in plaats van ze op te lossen – is net vrijgelaten uit de gevangenis en wil Boston nu voorgoed verlaten. Vlak voor zijn afreis wordt hij tegen beter weten in gestrikt door zijn voormalige bokscoach en mentor Henry (gespeeld door Alan Arkin). Die laatste wilt dat Spenser hem helpt met het trainen van de veelbelovende amateurvechter Hawk (Winston Duke), een brutale, no-nonsense MMA-vechter die ervan overtuigd is dat hij een sterkere tegenstander zal worden dan Spenser ooit geweest is.

Wanneer twee van Spensers ex-collega’s worden vermoord, rekruteert hij Hawk en zijn vuilgebekte ex-vriendin Cissy (Iliza Shlesinger) om hem te helpen bij zijn onderzoek naar de daders om ze vervolgens voor het gerecht te slepen.

De film wordt geregisseerd door Peter Berg en is een actiekomedie. Bokeem Woodbine, Marc Maron en Austin Post (aka Post Malone) vervolledigen de cast. Het verhaal is geïnspireerd op ‘Robert B. Parker’s Wonderland’, het succesvolle boek van auteur Ace Atkins.

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in