More

  Zwangere Nathalie Meskens mag niet meer apneuduiken in ‘Beat VTM’

  Advertentie

  VTM-presentatrice Nathalie Meskens is zwanger van haar eerste kindje, dat maakte de 37-jarige Meskens zelf bekend via Instagram. Haar zwangerschap heeft wel gevolgen voor het VTM-programma ‘Beat VTM’. Meskens zou daarin apneuduiken, maar mag op doktersbevel niet meer. 

  Via een bericht op Instagram maakte Nathalie Meskens bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Nathalie en haar vriend Nadim zijn reeds twee jaar samen, na de breuk met acteur Jeroen Van Dyck.

  Door de zwangerschap moet Nathalie haar opdracht voor het VTM-programma ‘Beat VTM’ stopzetten. Daarin zou Meskens gaan apneuduiken, duiken zonder zuurstofflessen, maar mag dat op doktersbevel niet meer.  “Als je heel frequent en vrij diep onder water gaat, bestaat het risico dat je stikstof oplaadt in je weefsels en dat die gaan vrijkomen. Bij een zwangerschap is dat iets wat we absoluut niet willen omdat die stikstofbelletjes eventueel in de placenta kunnen komen en schade kunnen veroorzaken aan de foetus”, aldus een duikarts. Meskens zal daardoor vervangen worden in het programma, al is het nog niet duidelijk door wie.

  https://www.instagram.com/p/B3llNDJhAQ1/

  Advertentie
  Advertentie

  Lees Meer