Marianne gaat vanaf vanavond zoek naar haar partner in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’

© VTM

Deze week maak je iedere dag kennis met een buitenlandse boer op zoek naar liefde op VTM. Vanavond kan je kennis maken met de 40-jarige Marianne in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’. Marianne is gek van honden en houdt van de koude en sneeuw, daarom combineert ze sinds 2007 ook die twee passies als husky gids in Finland. Ze gaat met An Lemmens en Dina Tersago op zoek naar haar droomman.

Maak kennis met de 40-jarige Antwerpse Marianne, zij gaat vanavond op zoek naar haar Vlaamse droomman. Marianne woont al sinds 2007 in het kleine Noord-Finse dorpje Muonio, waar ze husky gids is. Omdat je in het Hoge Noorden meer rendieren dan toffe mannen vindt én omdat ze fan is van het programma, is Marianne blij dat Boer zkt Vrouw – De Wereld Rondhaar zoektocht naar een Vlaamse man vergemakkelijkt.

© VTM
© VTM

Hondenliefhebber gezocht

Ze heeft haar droomjob gevonden op de husky farm. Haar roedel omvat 56 honden – die ze stuk voor stuk per naam kent – , die ze verzorgt, traint en waarmee ze trektochten maakt. Marianne is een super sportieve avonturierster die houdt van de ongerepte natuur en het buitenleven. “De natuur en de zuiverste lucht ter wereld, dat is wat me hier houdt. Ik word er nog steeds stil van. Maar ik mis het dat ik deze mooie momenten niet kan delen met een man. Het is gewoon gezelliger met z’n twee.” 

“Mijn droomman is iemand die sterk is, zowel fysiek als qua karakter. Een viking met een peperkoeken hartje.” – Marianne

In een relatie zoekt Marianne stabiliteit en warmte, en belangrijk: ze wil een gelijkgestemde gesprekspartner, een soulmate. Ze hoopt samen met een nuchtere man die even dol op honden, de natuur en sneeuw, de donkere Finse dagen een pak korter te maken.

Volg voor meer