Kijktip: Kajakken en yoga in groepsdates Marianne en Etienne in ‘Boer zkt Vrouw’

© VTM

© VTM

Vanavond dompelen onszelf weer onder in de zoektocht naar de ware liefde van vijf Vlaamse boeren. Afgelopen maandag kozen de boeren hun favoriete vrijgezellen én die nemen ze vanavond mee op groepsdate. 

Advertentie

De boeren zijn weer een stapje verder in de zoektocht naar de liefde. Na de speeddate van afgelopen week kozen ze elk hun vijf favoriete vrijgezellen en die mogen op maandag 30 september mee op groepsdate. De zenuwen staan bij sommigen hoog gespannen. Die kunnen ze maar best te baas, want er staat veel op het spel. Op het einde van de dag kiest elke boer immers drie mannen of vrouwen waarmee hij of zij de beste klik had. Die drie mogen later mee naar Canada (Stephan), Finland (Marianne), Bulgarije (Victor), Duitsland (Gerard) en Kaapverdië (Etienne).

Evelien heeft vlinders bij het zien van boer Stephan. Kan ze hem nog charmeren of heeft Stephan zijn keuze al gemaakt?

 

Etienne nodigt zijn dames uit voor een yoga sessie en wordt tot tranen toe bewogen wanneer een van zijn dames hem recht in het hart weet te raken.

“DATEN HEB IK NOOIT ECHT GEDAAN, EN INEENS BEN JE DAN OP GROEPSDATE. VOOR ALLES EEN EERSTE KEER.”

Marianne die gaat kajakken met haar mannen. Remko, één van haar mannelijke aanbidders, telt af naar haar beslissing: “Ik ben wel blij dat er nu een keuze wordt gemaakt want polygamie is niet zo mijn ding (lacht)”.

Stephan leert zijn dames vliegvissen en test of er vlinders in de lucht hangen tijdens een hoogteparcours. En Gerard gaat op huifkartocht terwijl Victor gaat zeilen.

© VTM

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond, op maandag 30 september om 20.35 bij VTM

Volg voor meer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Voer je naam hier in